Krimpnetten

Krimpnetten

Er bestaan verschillende installatiemethoden voor vloerverwarming. Welke installatiemethode er bij uw nieuwe vloerverwarming wordt toegepast hangt van de situatie af. Het aanbrengen van krimpnetten is de aangewezen methode wanneer de afwerkvloer nog aangebracht moet worden of wanneer het niet mogelijk is om de freesmethode toe te passen. Wilt u krimpnetten aanleggen op een bestaande afwerkvloer, dan is dat ook mogelijk. Er moet dan wel genoeg ruimte zijn in de hoogte, gelet op de aanwezigheid van drempels en deuren. Verder kunnen krimpnetten gebruikt worden voor zowel vloerverwarming als hoofdverwarming als voor vloerverwarming als bijverwarming.

Werkwijze krimpnetten

Het leggen van krimpnetten is een specialistische klus die u maar beter aan een erkende vloerverwarming deskundige kunt overlaten. Gaat u op zoek naar een vloerverwarming deskundige bij u in de buurt via Uw-vloerverwarming.nl dat weet u dat u altijd goed zit. Bij het leggen van vloerverwarming met krimpnetten wordt eerst isolatie aangebracht in de vorm van isolatiefolie of isolatieplaten, zodat er geen warmte naar beneden ontsnapt. De warmte zal dankzij deze isolatie ook gelijkmatiger worden verdeeld. De randen worden vervolgens uitgerust met randisolatie om krimpscheuren te voorkomen en om ervoor te zorgen dat er geen warmte ontsnapt via de wanden. Daarna worden de gegalvaniseerde krimpnetten geplaatst. Hierop wordt de verwarmingsslang aangesloten. Als laatste stap kan de afwerkvloer worden aangebracht en uw vloerverwarming met krimpnetten is klaar voor gebruik.

Offertes vloerverwarming via krimpnetten

Hoeveel kost een vloerverwarming via krimpnetten? Dat is een vraag waar de bij ons aangesloten vloerverwarming specialisten bij u in de buurt graag antwoord op geven. Wanneer u uw specifieke wensen hier aan ons doorgeeft, dan zorgen wij ervoor dat deze kenners snel een heldere offerte voor u opstellen. Doordat u meteen meerdere offertes ontvangt, kunt u gemakkelijk de prijzen van de verschillende aanbieders vergelijken en het voordeligste aanbod ertussenuit halen.  

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Vloerverwarming offerte check